FAST ARBEJDE
TV Midt-Vest
I december 2011 havde Fyrværkerieksperten besøg af TV Midt Vest. Klik på billedet og se udsendelsen "Fast arbejde"
Salgs & leveringsbetingelser
Download pdf
 
Fyrværkerieksperten blev etableret i 2007. Men trods vores unge alder har vore dygtige medarbejdere mange års erfaring i fyrværkeribranchen. Før vi kom til at hedde Fyrværkerieksperten var vi en del af det daværende C. Søndergaard Papir A/S. En traditionsrig virksomhed, som blev grundlagt tilbage i 1880.
Fyrværkerieksperten ejes idag af Adm. Direktør, Morten Sørensen samt Thomas Sørensen og Henrik Jespersen.
 
Vore kontorer ligger i Thisted, mens lageret er placeret i Vandel Erhverspark, ca. 5 km fra Billund. Herfra modtages og afsendes alle vore varer. Placeringen af lageret i Vandel Erhverspark, er valgt ud fra flerer kriterier. Bla. fordi lokaliteterne her er perfekte til en virksomhed som vores. Og naturligvis pga. den centrale placering i Danmark. Som gør at vi, uanset om du bor i Skagen eller Sakskøbing, kan leverevarer til den aftalte tid. Og netop varer til den aftalte tid er et af vore varemærker. Fyrværkerisalget er meget sæsonbetonet, og det er derfor vigtigt, at du som kunde kan stole på din leverandør, og dennes leveringstider.
 
Vi er en af Danmarks største impotører af fyrværkeri. Vort mål med Fyrværkerieksperten er at være en kompetent, troværdig, konkurrencedygtig og ansvarlig specialvirksomhed i fyrværkeribranchen.
 
90% af vores varer importeres fra Kina. Vores medarbejdere er i Kina ca. 6-8 gange om året, bla. for at kontrollere at kvaliteten af vores fyrværkeri er i orden, og at de overholder vore egne samt de danske myndigheders krav.
Vi modtager hvert år mellem 200 og 250 stk. 40 fods containere fra Kina. Alle bliver tømt pr. håndkraft på vores lager i Vandel.
Når fyrværkeriet er kommet på plads i en af vores store lagerhaller, foretages der egenkontrol for at sikre at kvaliteten er iorden. Herefter er fyrværkeriet klar til at blive ekspederet og sendt ud til kunden.
Transporten foregår med Danske Fragtmænd. Mellem jul og Nytår kører mellem 30 og 50 lastbiler dagligt fra vores lager i Vandel Erhverspark og ud til kunderne.
Luftfoto fra vores lager i Vandel.
 
Fyrværkerieksperten - Tigervej 12 - 7700 Thisted - Tlf. +45 9973 7373 - Fax. +45 9973 7379 - info@fyreks.dk
Lav din egen hjemmeside med mono.net